LVI-Teknisen Kaupan liitto ry.

LVI-Teknisen Kaupan liitto hallinnoi LVI-tuotteiden tuotetietorekisteri  LVI-INFOa. LVI-alan kattavassa tuotetietorekisterissä on 140 000 tuotteen perustietojen lisäksi tietoa tuotteiden standardeista ja CE-merkinnöistä. Pian myös ETIM-standardin mukaiset tuotetiedot päivitetään LVI-INFOON. 

Lue lisää...Vahva uudisrakentaminen pitää LVI-teknisten tuotteiden kysynnän vakaana

Uudisrakentamisen kasvu jatkui vuoden kolmannella kvartaalilla, ja positiivinen kehitys on leviämässä kasvukeskusten asuntoaloituksista myös pientalorakentamiseen.

Lue lisää...


Marko Heikkinen: Miten valmistautua ETIMiin?

Pipelife Oy:n Marko Heikkinen kertoi Finnbuildissa järjestetyssä seminaarissa, miten LVI-teknisen alan yritysten tulisi valmistautua ETIM-standardin käyttöönottoon ja tuotetiedon hallintaan tulevaisuudessa.

Lue lisää....


LVI-Teknisen Kaupan liitto ry

LVI-Teknisen Kaupan liitto ry on suomalaisia LVI-tukkumyyntiyrityksiä edustava järjestö, johon kuuluvat alan suurimmat toimijat: Ahlsell Oy , Onninen Oy , Kesko oyj  ja LVI-Dahl Oy . Järjestö edistää alan keskinäistä yhteistyötä, ylläpitää tukkumyyntitilastoja sekä hallinnoi LVI-INFO –tuoterekisteriä, josta löytyy yli 140 000 LVI-tuotteen tiedot. Alan myynti vuonna 2013 oli 992 miljoonaa euroa ja tukkuliikkeet kumppaneineen työllistävät noin 3 000 henkilöä.

Yhdistys kuuluu sekä Kaupan Liittoon että Teknisen Kaupan Liittoon, joiden kanssa sillä on tiivis yhteistyö. Yhdistys on myös aktiivisesti mukana eurooppalaisn FEST:n toiminnassa ja pitää aktiivisesti yhteyttä Pohjoismaisiin sisarjärjestöihinsä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.


info-logo.png : 5 kB

LVI-Teknisen Kaupan liitto hallinnoi ja ylläpitää LVI-numeroita ja LVI-alan tuotetietorekisteriä, LVI-INFOA. LVI-numerot ovat Suomessa myytävien LVI-alan tuotteiden tunnistenumeroita, joilla tuotteet yksilöidään alan koko liiketoimintaketjussa. LVI-INFOssa on tuotetietoja noin 400 toimittajan yli 140.000 tuotteesta.

Tiedotteet

Vahva uudisrakentaminen pitää LVI-teknisten tuotteiden kysynnän vakaana

Lue lisää...

LVI-tukkumyynnit reagoivat uudisrakentamisen kasvuun

Lue lisää...

LVI-tukkumyynnitkin indikoivat rakentamisen elpymistä

Lue lisää...

LVI-teknisten tuotteiden tukkumyynnin arvo 2015 säilyi vakaana

Lue lisää...