LVI-Teknisen Kaupan liitto ry.

LVI-Teknisen Kaupan liitto hallinnoi LVI-tuotteiden tuotetietorekisteri  LVI-INFOa. LVI-alan kattavassa tuotetietorekisterissä on 150 000 tuotteen perustietojen lisäksi tietoa tuotteiden standardeista ja CE-merkinnöistä. Pian myös ETIM-standardin mukaiset tuotetiedot päivitetään LVI-INFOON. 

Lue lisää...LVI-teknisten tuotteiden myynti vauhdikasta vuoden ensimmäisellä kvartaalilla 

LVI-teknisten tuotteiden tukkumyynnit nousivat vuoden ensimmäisellä kvartaalilla edelleen 8,9 prosenttia edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

Lue lisää...

Luvassa entistä laajempaa markkinatietoa Euroopasta 

Jatkossa julkistamme Euroopan myyntitilastoja puolen vuoden sykleissä - ennen kesää sekä joulun tienoilla. 

LVI-Teknisen Kaupan liitto ry

LVI-Teknisen Kaupan liitto ry  on suomalaisia LVI-tukkumyyntiyrityksiä edustava järjestö, johon kuuluvat alan suurimmat toimijat: Ahlsell Oy Onninen Oy ja LVI-Dahl Oy . Järjestö edistää alan keskinäistä yhteistyötä, ylläpitää tukkumyyntitilastoja sekä hallinnoi LVI-INFO –tuotetietorekisteriä. Suomessa LVI-alan tuotteista arviolta 70 prosenttia myydään yhdistyksen jäsenten kautta. Niiden LVI-teknisten tuotteiden yhteenlaskettu kokonaismyynti vuonna 2016 oli 1 036 miljoonaa euroa

Yhdistys kuuluu sekä Kaupan Liittoon että Teknisen Kaupan Liittoon, joiden kanssa sillä on tiivis yhteistyö. Yhdistys on myös aktiivisesti mukana eurooppalaisen FEST:n toiminnassa ja pitää aktiivisesti yhteyttä Pohjoismaisiin sisarjärjestöihinsä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.


info-logo.png : 5 kB

LVI-Teknisen Kaupan liitto hallinnoi ja ylläpitää LVI-numeroita ja LVI-alan tuotetietorekisteriä, LVI-INFOa. LVI-numerot ovat Suomessa myytävien LVI-teknisten tuotteiden tunnistenumeroita, joilla tuotteet yksilöidään alan koko liiketoimintaketjussa. LVI-INFO tuotetietorekisteristä löytyy yli 150 000 LVI-teknisen tuotteen tiedot.


Tiedotteet

LVI-teknisten tuotteiden myynti vauhdikasta ensimmäisellä kvartaalilla

Lue lisää...

Luvassa entistä laajempaa markkinatietoa – myös Euroopasta

Lue lisää...

LVI-teknisten tuotteiden tukkumyynti ennätyslukemissa

Lue lisää...

Kesko jättää LVI-Teknisen Kaupan liiton

Lue lisää...